Een Verrassend lief cadeau!

De plek voor unieke baby cadeauboxen!

Duurzaam!

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk, en daarom zijn onze middel en grote houten boxen en het verpakkingsmateriaal 100% FSC. Daarnaast kijken we naar duurzame oplossingen, zoals ons verzendverpakkingsmateriaal waarvan de sluitstickers vegan en biologisch afbreekbaar zijn. We werken samen met partijen die allemaal op hun eigen manier een steentje bijdragen aan een beter milieu.

pexels-photo-886521

Inpak-service

Bij een speciaal cadeau hoort ook extra aandacht voor het inpakken. Om de start van Baby box designs te vieren, is het inpakken tijdelijk gratis!

inpakken_groen

Prachtige gepersonaliseerde graveringen

Bij het bestellen van een houten box kun je een graveringstemplate, naam en geboortedatum kiezen. Wij graveren dit vervolgens op de deksel van de houten box. Een prachtig en vooral persoonlijk cadeau!

De houten box kan nadien bijvoorbeeld gebruikt worden als memorybox, of om andere speciale spulletjes in te bewaren. Bijvoorbeeld de geboortekaartjes! De box met gravering staat ook nog eens heel mooi als decoratief element op de babykamer, of gewoon in de woonkamer. 

Hier een greep uit de selectie van beschikbare templates. Neem een kijkje bij de pre-selected of zelf samen te stellen boxen om al onze templates te zien!

Onze merken

Wanneer je liever shopt op merk: klik op een logo om de producten van het merk te zien!