Ik ben…

Ik ben Daniëlle, de drijvende kracht achter Baby box designs. In deze gekke tijd heb ik besloten iets heel geks te doen. Namelijk het roer volledig om te gooien en mijn vaste baan op te zeggen. Een flinke stap, maar het betekende wel dat ik mijn dromen tot uiting kon laten komen. Ik ben er met heel mijn enthousiasme en kracht mee gestart en ik geniet van ieder moment.

Ik heb zelf een zoontje van 1 jaar en hij heeft mij nu al anders leren kijken naar de wereld. Wat ik mij ook goed kan herinneren van mijn zwangerschap is de cadeaumomentjes door familie en vrienden. Je voelt je zo speciaal en geliefd!

Mijn zwangerschap verliep zeer voorspoedig. In tegenstelling tot de bevalling waarbij het de eerste dagen nog niet zo best ging met mijn zoontje. Geen fijne start dus. Inmiddels gaat alles super goed en hebben mijn man en ik onze draai gevonden in het ouderschap. We hebben daarin gelukkig veel steun ervaren van professionals en van alle dierbaren om ons heen.

In mijn hart voelde ik dat ik ook graag andere nieuwe moeders wil helpen en bijstaan in het proces wat ouderschap heet. Dit wil ik graag doen vanuit een persoonlijke benadering, waarbij mijn doel is deze vrouwen in hun kracht te laten staan of weer te laten komen, zich geliefd en gesteund voelen door hun naasten en het begin makkelijker te maken door passende producten te bieden en het leven te vieren!

Baby box designs staat voor…

Baby box designs staat voor persoonlijk, lief creatief & origineel.

Ik geloof dat het erkennen van de kracht van nieuwe moeders zorgt voor een mooier, liefdevoller, gelukkiger en gezonder leven.  Ik beloof  samen te bouwen aan een mooie en liefdevolle wereld door het mogelijk te maken om, op creatieve wijze,  liefde en waardering uit te spreken naar diegene van wie je houdt. Jullie verhaal, verpakt in een cadeau!

Elkaar helpen & samen nieuw leven vieren…

Doorkomende tandjes, slapeloze nachten of even geen energie? Elke fase van een kind heeft ook weer een andere oplossing nodig, soms ook voor jouw vriendin😉 Ik help nieuwe moeders hierbij met fijne en mooie producten en jou met snel een mooi en bijzonder cadeau te kunnen geven.

Betere wereld, betere toekomst…

Waar het kan maak ik de keuze voor duurzame producten en streef ik naar duurzame handelsrelaties. Ook met jou hoop ik nog een hele tijd contact te houden!

Volg je mij al?