Over baby box designs
& mij

Leuk je te ontmoeten!

Ik ben Daniëlle, de drijvende kracht achter Baby box designs. Sinds enige tijd heb ik besloten het roer volledig om te gooien en mijn dromen tot uiting te laten komen! 

Zelf ben ik in 2019 moeder geworden en heb een zoontje van 1 jaar oud. Hij heeft mij nu al anders naar de wereld leren kijken en heel veel geleerd. Zo vindt ik het belangrijk om even stil te staan en te waarderen wat je hebt, lief te zijn voor elkaar en in het NU te leven. Kortom, het leven vieren & er een feestje van maken!

Wat ik mij goed kan herinneren van mijn zwangerschap zijn de cadeaumomentjes door familie en vrienden. 

Je voelt je zo speciaal en geliefd!

Mijn passie voor creëren en mensen verrassen wil ik graag met jullie delen. Samen met jou wil ik bouwen aan een mooier en liefdevoller leven.

Mijn missie

Uit eigen ervaring weet ik dat een bevalling anders kan lopen dan je verwacht. Hierdoor weet ik goed waar je als nieuwe mama tegenaan loopt en waar je behoefte aan hebt. het is mijn missie om te zorgen dat jij het allerfijnste cadeau geeft aan jouw vriendin, zus, schoonzus of schoondochter met de liefste en fijnste producten, die het dagelijks leven voor mama en mini fijner en makkelijker maken.

Baby box designs staat voor

Persoonlijk, lief, creatief & origineel

Wij geloven in de kracht van vrouwen en de kracht die in nieuwe moeders schuilt. Soms wil je haar even aan haar kracht herinneren of laten zien en voelen dat ze geliefd en gewaardeerd wordt. Als mens, als vrouw en als moeder.

Baby box designs geeft hier samen met jou invulling aan op een creatieve, persoonlijke en liefdevolle wijze, zodat jij een uniek en persoonlijk cadeau kan geven waaruit jouw liefde spreekt.

Een cadeau om een heel leven bij je te dragen!


I've got you, babe!

  • Een cadeau dat net even anders is
  • Die laat zien hoeveel je om haar geeft en er voor haar bent
  • Een cadeau dat helemaal af is en zo gegeven of bezorgd kan worden

Je geeft een herinnering voor het leven en een cadeau waar alle bijzondere momenten en dierbare dingen in bewaard kunnen worden.

We've
got
this

Waar het kan maak ik de keuze voor duurzame producten en streef ik naar duurzame handelsrelaties. Ook met jou hoop ik nog een hele tijd contact te houden!

You've got this too!

Jij stelt in 4 stappen een uniek, persoonlijk en bijzonder kraamcadeau samen

  1. Kies een formaat box
  2. Je kiest een gravering en laat ons weten welke naam en geboortedatum daar bij horen
  3. Voegt naar wens cadeaus toe
  4. Selecteer een mooie kaart en vertel ons of we het mogen inpakken

Betere wereld, betere toekomst...

Waar het kan kiezen we voor duurzame producten en streven we naar duurzame handelsrelaties. Ook met jou hoop ik nog een hele tijd contact te houden!

Volg je mij al?