Retourneren

Personalisatie

De houten baby box wordt helemaal naar jouw wensen aangepast. Producten met toepassing van personalisatie kunnen niet geretourneerd worden. 

Bedenktijd 

Voor andere producten geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen, na de dag waarop je product geleverd is. Is het toch niet wat je ervan verwacht had en wil je een product retourneren, neem dan contact met ons op via support@babyboxdesigns.com. Wij sturen je vervolgens retourinstructies. Je mag ook gebruik maken van het modelformulier herroeping om ons op de hoogte te stellen. 

Tijd om terug te sturen

Nadat je bij ons kenbaar hebt gemaakt dat je een product wil retourneren, heb je vanaf dat moment nog 14 dagen de tijd om het pakket terug te sturen.

Retourkosten

De kosten voor het retourneren worden niet vergoed. Desgewenst kan je bij ons een retourlabel aanvragen, waarna je een mail ontvangt met een link naar het retourlabel die je direct online kunt voldoen. Je kan het pakket vervolgens afgeven bij een PostNL punt.

Retourinstructie

Verpak het product in de originele verpakking en staat, zodat wij het product in goede orde kunnen verwerken. Anders zijn wij helaas genoodzaakt het product te weigeren.

Terugbetaling

Terugbetaling geschiedt binnen 14 dagen nadat jij bij ons kenbaar hebt gemaakt dat je afziet van een product en nadat we de goederen bij Baby box designs in goede orde hebben ontvangen. Je wordt terugbetaald op het rekeningnummer waarmee betaald is, en op de wijze waarop betaald is. Komt alleen een deel van de bestelde producten retour, dan worden de gemaakte bezorgkosten niet vergoed.

Voor een volledige uitleg van onze voorwaarden, kijk ook even bij Algemene voorwaarden.

Twijfel je of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier, chat of telefoonnummer.