Meet the maker

Leuk je te ontmoeten!

over Baby box designs

Hi!

Ik ben Daniëlle, de drijvende kracht achter Baby box designs. Afgelopen jaar heb ik besloten het roer volledig om te gooien en mijn dromen tot uiting te laten komen!

Zelf ben ik in 2019 moeder geworden en heb een zoontje van 2 jaar. Hij heeft mij anders naar de wereld leren kijken en al heel veel geleerd. Ik hecht er veel waarde aan even stil te staan en te waarderen wat je hebt, lief te zijn voor elkaar en in het NU te leven. Kortom, het leven vieren & er samen wat moois van maken!

Wat ik mij goed kan herinneren van mijn zwangerschap zijn de cadeaumomentjes door familie en vrienden.

Je voelt je zo speciaal en geliefd!

Mijn missie

Uit eigen ervaring weet ik dat een bevalling anders kan lopen dan je verwacht. Hierdoor weet ik goed waar je als nieuwe mama tegenaan loopt en waar je behoefte aan hebt. het is mijn missie om te zorgen dat jij het allerfijnste cadeau geeft aan jouw vriendin, zus, schoonzus of schoondochter met de mooiste producten, die het dagelijks leven voor mama en mini leuker en makkelijker maken.

Mijn passie voor creëren en mensen verrassen wil ik graag met jullie delen. Samen met jou wil ik bouwen aan een mooier en liefdevoller leven.

Liefs xxx, Daniëlle

Persoonlijk, lief, creatief & origineel

Wij geloven in de kracht van vrouwen en de kracht die in nieuwe moeders schuilt. Soms wil je haar even aan haar kracht herinneren of laten zien en voelen dat ze geliefd en gewaardeerd wordt. Als mens, als vrouw en als moeder. 

Baby box designs geeft hier samen met jou invulling aan op een creatieve, persoonlijke en liefdevolle wijze, zodat jij een uniek en persoonlijk cadeau kan geven waaruit jouw liefde spreekt.

Een cadeau om een heel leven bij je te dragen!

Video afspelen

Let's make memories together!

Ik neem jou de zoektocht naar HET meest bijzondere geboortecadeau uit handen, zodat jij een herinnering voor het leven cadeau kan geven waar alle bijzondere en dierbare dingen in bewaard kunnen worden. 

In 4 stappen creëer je een persoonlijk, bijzonder en compleet geboortecadeau met jouw unieke memorybox design en door jou gekozen producten.

Betere wereld, betere toekomst…

Waar het kan kiezen we voor duurzame producten en streven we naar duurzame handelsrelaties. Ook met jou hoop ik nog een hele tijd contact te houden!

Let's connect !