Meet the maker

Leuk je te ontmoeten!

over Baby box designs

Hi!

Ik ben Daniëlle, de drijvende kracht achter Baby box designs en sinds 2019 ook moeder.
Het moederschap en alles wat daarbij komt kijken, maar ook mijn eigen eindeloze zoektochten naar leuke en mooie geboortecadeaus, hebben ervoor gezorgd dat ik begin 2021 met Baby box designs ben gestart.

Wat ik mij goed kan herinneren van mijn zwangerschap zijn de cadeaumomentjes door familie en vrienden. Je voelt je zo speciaal en geliefd! Uit eigen ervaring weet ik dat een bevalling anders kan lopen dan je verwacht. Hierdoor weet ik goed waar je als nieuwe mama tegenaan loopt en waar je behoefte aan hebt.

Ik vind het belangrijk om vaker even stil te staan en te waarderen wat je hebt, lief te zijn voor elkaar en elkaar te blijven verrassen. Kortom, het leven vieren & er samen wat moois van maken!

Het is mijn missie om te zorgen dat jij het allerfijnste cadeau geeft aan jouw vriendin, zus, schoonzus dochter of schoondochter met de mooiste producten, die het dagelijks leven voor mama & mini leuker en makkelijker maken.

Mijn passie voor creëren en mensen verrassen wil ik graag met jullie delen. Samen met jou wil ik bouwen aan een mooier en liefdevoller leven.

Liefs xxx, Daniëlle

Foto: Joyce Afua fotografie

Persoonlijk, lief, creatief & origineel

Wij geloven in de kracht van vrouwen en de kracht die in nieuwe moeders schuilt. Soms wil je haar even aan haar kracht herinneren of laten zien en voelen dat ze geliefd en gewaardeerd wordt. Als mens, als vrouw en als moeder. 

Baby box designs geeft hier samen met jou invulling aan op een creatieve, persoonlijke en liefdevolle wijze, zodat jij een uniek en persoonlijk cadeau kan geven waaruit jouw liefde spreekt.

Een cadeau om een heel leven bij je te dragen!

Video afspelen

Let's make memories together!

Ik neem jou de zoektocht naar HET meest bijzondere geboortecadeau uit handen, zodat jij een herinnering voor het leven cadeau kan geven waar alle bijzondere en dierbare dingen in bewaard kunnen worden. 

In 4 stappen creëer je een persoonlijk, bijzonder en compleet geboortecadeau met jouw unieke memorybox design en door jou gekozen producten.

Betere wereld, betere toekomst…

Waar het kan kiezen we voor duurzame producten en streven we naar duurzame handelsrelaties. Ook met jou hoop ik nog een hele tijd contact te houden!

Let's connect !