sterrenbeeld

voor alle 12 sterrenbeelden

Op het moment dat de baby geboren is stonden op die dag en die datum de sterren in een bepaalde samenstelling bij elkaar. Dit sterrenstelsel vormt het sterrenbeeld en is vanaf dat moment onlosmakelijk met het kindje verbonden. Hoe leuk is dat! Nu al kan je een beetje te weten komen over wat voor soort mensje het is. Eigenlijk een goede eerste kennismaking;) Het sterrenbeeld dat hoort bij de mini, zegt al veel over de karaktereigenschappen. Is hij eigenwijs? of juist heel rustig? Zal hij een geboren leider zijn of juist een onderzoeker? Het staat allemaal al in de sterren geschreven! 

welke gravering kies jij?

Aan de hand van de ingevulde geboortedatum kunnen wij zien welk sterrenbeeld hierbij hoort en zullen de juiste gravering gebruiken. Het beste is om de tijd van de geboorte erbij te vermelden, aangezien dit bepalend is voor het sterrenbeeld dat bij het kindje hoort.

Er wordt gekeken naar waar de zon zich op dat moment bevond op dat specifieke tijdstip. Daardoor kan het sterrenbeeld zelfs ieder jaar net anders zijn en de dag waarop een sterrenbeeld over gaat in het volgende teken van de dierenriem verschillend zijn.

Je kunt kiezen uit twee verschillende type graveringen. Ga jij voor de gravering mét of zonder cirkel?

graveringsdesigns

sterrenbeeld

graveringsdesigns

sterrenbeeld met cirkel

Creëer direct jouw persoonlijke cadeau!